Katanics Sándor honlapja

Nagyot fordult időkerékről, sikerekről hazudnak Veszprémben is

Az adófizetők pénzén most már közel 30 ezer példányban megjelenő veszprémi propagandaújság különszámmal jelentkezett december 22-én. Az éves szinten közel 3 millió Ft-ért a polgármesteri beszédek, nyilatkozatok, levelek megírását vállaló cég ezúttal is kitett magárért. Csupa pozitívot üzent, az általa kigondoltakat a polgármester szájába adva.

Bővebben...

Boldog Karácsonyt!

Minden kedves olvasómnak békés, boldog Karácsonyt kívánok! Katanics Sándor

Kenyér helyett kalácsot

Ki ne emlékezne arra a ma már csak mesének* tartott történetre, hogy a francia forradalom kitörése előtt, amikor Marie Antoinette megkérdezte, miért lázong a nép, s elmondták neki, mert nincs kenyerük, ő azt válaszolta erre, akkor, egyenek kalácsot.

Bővebben...

Példát statuáltak

Nekem is az a véleményem, hogy a hatalom kénye, akarata testesült meg abban az elsőfokú ítéletben, amivel a múlt héten sújtották azt a szír menekültet, akit az ügyészség a röszkei zavargás „felbujtójaként” azonosított be.

Azért is gondolom ezt, mert az ítélet elleni pár száz fős civil megmozdulás miatt egy arrogáns és primitív közleményt adott ki a Fidesz.

Bővebben...

Arculcsapás

Bizony, amit Lázár János mondott a minap, az nem más, mint emberek százezreinek arculcsapása. A gond persze nem csak ez. Az emberek zöme ugyanis olyan magasra engedte emelkedni az ingerküszöbét, hogy miközben látványosan törölték képen szinte az egész magyar társadalmat, annak ettől a szeme sem rebbent.

A mélyrepülés folytatódik. Nem tudni hol állunk meg a lejtmenetben.  Ha későn ébred a társadalom, mindennek évtizedekre kiható súlyos következményei lesznek.

Bővebben...

Tiborc panasza

A közösségi oldalon írta egy ismerősöm az alábbi sorokat, aki bizony nagyon lényeglátóan ír. Sajnos sokan még mindig nem ismerték fel, miről szól ez az "új világ". S bár napról napra ismerik fel egyre többen, úgy tűnik még sok víznek kell lefolyni a Dunán, mire öntudatra ébrednek mindazok, akik együtt képesek lesznek változtatni ezen a helyzeten. Addig megyünk tovább ezen a tragikus úton előre.

Bővebben...

A polgármestert már nem érdekli mi a kötelessége…

„Polgármesterként kötelességemnek érzem, hogy az intézmény tisztázása, valamint a felelőségre vonás érdekében megtegyem a szükséges jogi lépéseket. A mai napon a Veszprémi Rendőrkapitányságon feljelentést teszek ismeretlen tettesek ellen a Btk. 374. § (1) bekezdésébe ütköző és a (3) bekezdés a) pontja szerint minősülő, nagyobb értékre elkövetett gazdasági csalás bűntette elkövetésének alapos gyanúja, valamint a Btk. 376. § (1) bekezdésébe ütköző és a (3) bekezdés a) pontja szerint minősülő hűtlen kezelés bűntette elkövetésének alapos gyanúja miatt.”

Bővebben...

Kevés a méz a madzagon

Azt is írhatnám, a madzagon már csak nyomokban található méz. Mégis elégnek tűnik a tömegek megszédítéséhez ez a mikroszkopikus mennyiség is. Bevezetésemből talán még nem mindenki jött rá, de éppen a veszprémi ”nagy” adócsökkentésről akarok pár sort megosztani olvasóimmal.

Bővebben...

Zsigeri nem és „ellopott” elismerési forma

Csütörtökön a közgyűlésen indítványt nyújtott be frakciónk, a Demokraták Veszprémért az önkormányzat által alapított kitüntetésekről szóló rendelet módosítása érdekében. Szerettük volna elérni, hogy az eddigi évenként a pedagógusok számára adható 4 elismerés (Ranolder-díj) helyett, ezután 5 elismerés legyen adható.

Bővebben...

A baloldal külön ünnepelt

2016. október 21-én este a veszprémi baloldali pártok és civil szervezetek a Lovassy László Gimnázium épülete előtt található Brusznyai mellszobornál tartották meg az 1956-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulóján közös megemlékezésüket.

Bővebben...

Katanics Sándor

Veszprém-Kádárta 

Telefon: 
20-321-2829 

E-mail: 
sandor.katanics@gmail.com

Hányan olvasnak most?

Oldalainkat 169 vendég és 0 tag böngészi

Látogatók száma

Cikkmegtekintések találatai
137734

Keresés

Copyright © 2016. Katanics Sándor