Folytassa Doktor!

2016-03-19 13:58:43

Közel két héttel ezelőtt az alábbi kérdésekkel fordultam egy a Vasárnapi Hírekben olvasott ijesztő tartalmú írás miatt Veszprém Megyei Jogú Város Közjóléti Bizottságának elnökéhez. Már másnap kaptam egy válaszlevelet. Mivel tegnap újabb információkhoz jutottam, úgy illik, hogy erről is tájékoztassam a honlapom látogatóit.

Tisztelt Katanics Sándor önkormányzati képviselő Úr!

Köszönöm megtisztelő bizalmát, hozzám fordult kérésével. Elolvastam a cikket és valóban félelmetes dolgokat írnak le. Megértem aggódását, hogy esetleg itt Veszprémben is előfordulhat ilyesmi.

A holnapi napra sikerült egyeztetnem időpontot a főigazgató Úrral, mihelyst lesznek információim megosztom azokat a képviselő Úrral.

Addig is minden jót!

Tisztelettel: Dr Strenner Zoltán

Tegnap (március 18.) kaptam meg Dr. Strenner Zoltán elnök úr újabb értesítését és Rácz Jenő főigazgató úr bizottsági elnök úr számára küldött levelét.

Az alábbiakat válaszoltam.

Tisztelt Elnök Úr!

Köszönöm szépen, hogy a kérésemet fontosnak tartotta, eljárt az általam feltett kérdések ügyében és eljuttatta hozzám főigazgató úr válaszlevelét. A napokban éppen összefutottam Rácz főigazgató úrral az utcán és ő is jelezte, hogy szívesen vár minket az intézményben egy előre egyeztetett időpontban, amikor személyesen is meggyőződhetünk a levelében leírtakról.

Őszintén remélem, hogy a főigazgató úr válaszát úgy kell értelmeznem, hogy itt Veszprémben a Csolnoky Ferenc Kórházban az egyszer használatos eszközöket nem használják fel többször a műtéti eljárások során.

Várom Elnök Úr javaslatát arra vonatkozóan, hogy mikor látogathatjuk meg a bizottság érdeklődő tagjaival együtt az új központi sterilizálót.

Tisztelettel: Katanics Sándor

A levél:

Vissza...