Dr. Zahn színrelép

2016-02-20 14:54:58

Az alábbi néhány sort- bevallom- plagizáltam az egyik közösségi oldalról. Nagyon illik a február végi közgyűlésen már harmadik alkalommal ellenem indítandó támadás, az újabb Fideszes össztűz valós okainak leírásához. „Elvtársam, egyezz ki azzal, hogy most mi mondjuk meg, mi legyen. Mi adjuk a földet, a trafikot, a közbeszerzést, és a választójogi törvényt. Egyezz ki ezzel és fogadd el szó nélkül, hazafiasan. Bármit tesznek veled az országodban, tűrd - és hallgass. Mi azt mondunk bárkiről, amit akarunk, aztán bizonyítsa be az ártatlanságát!”

No és akkor folytatom saját kútfőből: Dr. Zahn elvtárs, „egyszer még kérünk öntől valamit!" Például ilyen napirend előtti kérdéseket. Még megírni sem kell. Elég aláírni és szégyenpírmentesen felolvasni a közgyűlésen. A hitelességéért meg egy cseppet sem kell aggódni. Azt már elvesztette akkor, amikor elfogadta vállalkozásához a sok millió Ft, vissza nem térítendő állami támogatást.

Porga Gyula még 2015 decemberében próbált felelősségre vonni azért, mert mertem kiállni a magánszférám védelme érdekében. Aztán januárban Paprika Jancsi próbálkozott napirend előttijével. Ezt a történetet már megírtam a blogomon.

Most februárban újra az Intézményi Szolgáltató Szervezet korrupciógyanús ügyletével akarok foglalkozni. Pénteken benyújtottam a kérdéseim, tehát tudják, miről akarok beszélni nyilvánosság előtt jövő héten, csütörtökön. Azzal az üggyel akarok foglalkozni újra, ami miatt, ha némi külső kényszer után és nagy nehezen is, de maga a polgármester tett feljelentést hűtlen kezelés gyanújával. Mivel megtiltani nem tudják, hogy kérdezzek, ellentámadásba lendülnek ismét. Próbálnak megfélemlíteni. Ezúttal Dr. Zahn –t vetik be ellenem, mert úgy gondolják, ő még hiteles a választóik szemében. Egyre kétségbeesettebb próbálkozások ezek. A korrupciógyanús helyzetek meg egyre sokasodnak. Az „urak” úgy érzem, elszámították magukat. Nem számoltak azzal, ami örök érvényű. A demokrata nem fél. S akinek elég erős az idegrendszere, s nem esett folt a tisztességén, az nem fog meghátrálni előlük, a korrupció védelmezői elől.

Tegnap este felhívtam dr. Zahnt. Megkérdeztem: a nekem címzett beadandó kérdéseket te írtad? Ott a nevem alatta, nem? kérdezett vissza. Mikor újra kérdeztem, azt válaszolta, ismered a játékszabályokat. Nem, nem ismerem a „játékszabályaitokat” mondtam, de tudom, mától eggyel kevesebb azon Fideszes képviselők száma, akiket becsülök még valamire. Lassan sajnos teljesen elfogynak.

 

Vissza...