Sírjak, vagy nevessek?

2014-12-11 19:50:09

Magam adom közre ezt a képet, mielőtt valaki „kitúrja” az internetről és arra a következtetésre jut, hogy Némedi Lajos leginkább Gyurcsány Ferenc pártjához, a Demokratikus Koalícióhoz áll közel. Remélem, Némedit nem tartják a bizalmasomnak pusztán azért, mert készült rólunk olyan kép, ahol közösen mutatkozunk. Sőt! Sajtótájékoztatót tartottunk közösen!

Tartok attól, hogy az időközi országgyűlési választáson bejelentkeznek még olyan indulók, akikkel egyébként normális emberi kapcsolatban állok.
„Leginkább Gyurcsány Ferenc pártjához, a Demokratikus Koalícióhoz (DK) áll közel Kész Zoltán, a baloldal lehetséges, független veszprémi parlamenti képviselőjelöltje – mondták lapunk veszprémi forrásai.
Készt Katanics Sándornak (DK), a baloldal őszi polgármesterjelöltjének, önkormányzati képviselő bizalmasának tartják. A DK tegnap támogatásáról biztosította Készt.” - See more at: http://magyarhirlap.hu/…/Gyurcsanyista_baloldali_indulo_Ves…
Közleményben reagált a Fidesz veszprémi szervezete a februári időközi választással kapcsolatos nyilatkozatokra.
„A veszprémi időközi választás az itt élők érdekeinek képviseletéről szól. A baloldali kis pártokat és álfüggetlen jelöltjüket egy cseppet sem érdeklik a Veszprémben és a térségben élők. Kész Zoltán mögött Gyurcsány Ferenc és csapata áll. A baloldal számára pedig a veszprémi időközi választás is csak a gyűlöletről és az uszításról szól.” http://www.vehir.hu/…/2014-…/a-valasztas-az-itt-elokrol-szol

 

Vissza...