HadĂĽzenet

2010-11-14 07:27:21

Orbán Viktor hadüzenetet hirdetett a magántulajdon ellen. Ezen nincs mit szépíteni. A kormány egész egyszerűen ellopja a magántulajdont. Az adóhatóság ugyanis csak a postás szerepét játssza, csak technikai közreműködő a nyugdíjbefizetések magánnyugdíjpénztárakhoz való továbbításában.

Ha a kormány parancsára az APEH ezentúl ezeket máshová irányítja, az olyan, mintha a Magyar Posta vezetőjének utasítására a postás nem a nyugdíjasnak kézbesítené ki a nyugdíjakat, hanem valaki másnak. Vagy, mintha egy kereskedelmi bank igazgatósága azt a parancsot adná a dolgozóinak, hogy a folyószámla-tulajdonosok átutalási megbízásait hagyja figyelmen kívül, és ahelyett, hogy a hónap elején átutalná a folyószámlákról a közüzemeknek az esedékes díjakat, a bank egyszerűen megtartaná és más célra fordítaná a betétesek pénzét. Mindkét esetben teljes joggal neveznénk az utasítások kiadóit közönséges bűnözőknek, és velük szemben büntetőeljárást kezdeményeznénk.

Ha kíváncsi Kerék-Bárczy Szabolcs írására, ami tegnap jelent meg a Népszabadság online-on, ide kattintva olvashatja azt el.

Amennyiben van arra vonatkozóan ötletük, hogy miként reagálhat egy a tulajdonát féltő magánnyugdíjpénztár tag erre a hadüzenetre és szeretnék az ötletüket megosztani másokkal és velem, kérem küldjék el azt az e-mail címemre. Ha Orbán Viktor annak idején -a Kossuth téren- képviselőtársaival együtt kordont bonthatott, talán mi sem vagyunk teljesen "eszközmentesek". A legjobb ötleteket (kérésre) nyilvánosságra is hozom!

Vissza...