A Pannon Lapok Társasága Kiadói Kft. jogtanácsosának

2014-01-20 19:44:32

Azért van abban valami egészen különleges, hogy miközben egy hete győzköd arról az újság terjesztői hálózatának megbízottja, hogy fizessek elő a Naplóra, a lapot működtető cég megbízásából egy debreceni jogtanácsos perrel fenyeget.

Már vagy három nappal ezelőtt aláírtam, hogy nem kérem a lap előfizetését, de még ma is megtaláltam a Napló ingyenes számát a postaládámban. Hosszú időn keresztül voltam előfizetőjük. A honlapomon már vagy egy éve megírtam, miért nem akarom már megrendelni a kiadványukat. Ezúttal nem akarom részletezni, hogy szerintem miként veszítették már évekkel ezelőtt el a függetlenségüket. Egyáltalán nem azért, mert félek egy per lehetőségétől. Kissé disszonáns, hogy egy naponta tízezres nagyságrendben megjelenő kiadvány, afféle helyi „Góliátként”, milyen módon kíván mint „Dávidot” éppen "nyakon" vágni.

Kezdem elhinni, hogy fontosabb, amit a blogbejegyzéseimben művelek, mint amit eddig remélni mertem ezzel a tevékenységemmel kapcsolatosan. Alig pár hete kaptam egy levelet egy felnőtt tartalmú hirdetéseket forgalmazó cégtől, amiben arról érdeklődnek, milyen feltételekkel vállalnám bannerek elhelyezését a honlapomon. Azt gondoltam, csupán azért írtak, mert úgy vélik:  a politika és az ő profiljuk közel áll egymáshoz. Ami manapság a honlapom körül történik, kezdem azt gondolni, nem is vicc és nem is a véletlen műve. :-)

Vissza...