Bartus szomorú jövőt jósol

2010-11-02 08:57:55

"Ezért aki azt hiszi, hogy Orbán egy ponton majd azt mondja, hogy eddig és nem tovább, az halálos tévedésben van. Ez az ember koppanásig fog menni, nem is lehet másképp, ez törvényszerű. Először majd elkezdik szankcionálni azokat, akik rossz hírt terjesztenek, esetleg a nemzet vezetőjét vagy olyan erkölcsi nagyságokat és jellembeli kiválóságokat neveznek nevükön, mint Schmitt elnök úr, akiről le is írjuk gyorsan, amíg lehet, hogy egy utolsó tróger gazember. Eljön az idő, amikor nem lehet majd csúnyát mondani róluk. Előre lehet látni, hogy mi lesz.".

Kemény szavak ezek. Bevallom, jómagam ilyen szigorú véleményt nem tudok és nem akarok megfogalmazni a jelenlegi köztársasági elnökről. Azok indulatát mégis kezdem megérteni, akik csalódottságukban egyre keményebben fogalmaznak. Lássuk be, Schmitt elnök úr a ráruházott hatalom segítségvel nemhogy a józan ész diktálta irányba terelgetné kinevezőit, hanem lelkesen segíti az Alkotmánybíróság szerepkörének dúrva megnyírbálását.

 Ha a Bartus László "Útilapu" című írására kíváncsi, ide klikkelve olvashatja. Remélem sokáig elérhető lesz ez az írás. Mert ha nem, akkor a Bartusi jóslat valósággá válik.

  

Vissza...