A pálinka felszabadítása

2010-09-27 21:10:48

Nahát, nahát! Micsoda boldogság! Győztünk, mondhatják most megint sokan! Ma az Orbán kormány legyőzte a pálinka elnyomóit és véglegesen felszabadította a legerősebb népbutítót. A márciusi ifjak annak idején Táncsicsot szabadították ki, Orbánék meg a Pálinkát (az adó fogságából). S nekik is vér nélkül sikerült forradalmat csinálni. Egy tanult barátom mondta ma, nagyon ügyesek ezek a fiúk! Tarolás lesz vasárnap! Minden nap bejelentenek valami nagyon "pozitívat".

Tegnap azt, hogy januártól 16%-os lesz az adókulcs (csak Kármán államtitkár meg ne szólaljon addig megint), ma a pálinka felszabadítását, még a múlt héten azt, hogy nagymértékben csökkent a bolti lopások száma (csak az előzetesben lévő bizsutolvaj tinik száma nőtt egy picit) s az hírlik, szerdán még a benzin ára is csökkenni fog 6 Ft-tal literenként!

Ha érdekli a pálinkafőzés szabadságának mai hivatalos (kormányzati, kormányszóvivői) kihirdetése, ide kattintva elolvashatja. Azt hallottam, ma reggelre már több tucat helyen versengtek az első szabad párlat elkészítéséért. A fináncoknak megesküdött mindenki, hogy a Fideszre fog szavazni és eddig sohasem főztek pálinkát, de tegnap estétől ma reggelig szakkönyvekből megtanulták, hogyan is kell azt szakszerűen elkészíteni. No metil, csak etil. Na megyek én is meginni 2 cl-nyit és elteszem magam holnapra. Hajnalban főzettem. A szakkönyvekben leírtak alapján.  

Vissza...