Itt valaki repĂĽlni fog

2010-09-27 14:22:00

Szerdán írtam a honlapomon, hogy 2013-tól lehet csak a 16%-os adókulcs bevezetésével számolni. Nem magamtól találtam ezt ki, hanem egy a Magyar Nemzetnek nyilatkozó pénzügyi államtitkár nyilatkozatát megismerve állítottam. Szegény Kármán András alatt lehet, hogy máris inog a széke? Változatlanul állítom, hogy egy okos, a szakmájához értő kormánytagról van szó.

Matolcsy miniszter úr viszont ma újra előrukkolt azzal a miniszterelnök által már júliusban bejelentett ígérettel, hogy 2011. januárjától már lesz 16 %-os adókulcs és ez lesz a közeljövő egyik legfantasztikusabb gazdaságélénkítő lépése. Egyre jobban aggódom! Itt valaki tényleg nem mond igazat! Mi lesz ebből? Vagy csak a kampány kívánja meg a felelős szakembereket átmenetileg felülírva ezt a heves számháborút? S a választások után gyáva módon már senki sem mer majd emlékeztetni sem miniszterelnököt, sem minisztert ezekre az ígéreteikre?

Ha érdekli Matolcsy miniszter úr bejelentése, ide kattintva olvashat róla.

Nahát! Kicsit körbenézve a hírportálokon mit találtam? Több mint izgalmas a Hírszerzőn publikált írás. A "Kormányzati vetélkedések örlik fel Matolcsy energiáit" címmel megjelent írást ide klikkelve olvashatja el.

 

Vissza...