A miniszter is fecseg

2010-09-25 20:06:18

Tóth Ákos mai Népszabadság online-on fellelhető írását olvasva nekem a Fecsegő Tipegők Tommyja jutott valamiért az eszembe. Tóth Ákossal némiképp "vitatkozva" azt hiszem, nem okoz ez már nagy traumát és a választásokig hátralévő egy hétben nem ront majd a Fidesz esélyein egy szemernyit sem. A választást követően pedig egyenesen jól fog jönni, hisz el lehet majd mondani, ők ezt egyáltalán nem titkolták. Sőt, bizonyára mondták már tavasszal is, csak érthetetlen okokból mi valahogy akkor nem akartuk meghallani.

Tudjuk már jól, az őszinteség a lételemük. Arról meg igazán nem ők tehetnek, hogy ezt nem úgy szajkózza a média minden csatornán, mint az Őszödi beszédnek azokat az elhíresült mondatait.  

Többek között az alábbiakat írja publicisztikájában Tóth Ákos:

"Pintér szerint egyre nagyobb lesz a korrupció, egyre nagyobbak lesznek a gazdasági bűncselekmények, egyre több lesz az utcai bűncselekmény és „nyilvánvaló, hogy egyre több lesz a fegyveres rablástól kezdve minden más”. Mindezek megfékezéséhez elszegényedett rendőrséggel nem lehet nekikezdeni."

Ha érdekli Tóth Ákos írásának minden sora, ide kattintva elolvashatja

FSP ( Föld S. Pérer) ugyanebben a témában nagyon szubjektív, és nagyon elgondolkodtató írást publikált a nolblogon. Ha kedve van elolvasni, ide kattintva megteheti ezt is.

 

 

Vissza...