Trükkös jelölés

2010-08-28 08:08:42

Azért remélem nem gondolta rólam azt senki, hogy ma csak az időjárással foglalkozom.

Éppen olvasgatok. A neten. S meglepetésként hat a számomra, hogy a Fidesz még mindig nem fogyott ki a trükkös ötletekből.

A főváros XIII. kerületében a Fidesz nem indít saját jelöltet. ( Érdekes, hisz épp tegnap hallottam a hírt, hogy a Fidesz mindenütt állít jelöltet.)

Indul viszont Tóth József nevű független jelölt is a polgármesteri székért.

Mielőtt bárki is azt gondolná, hogy a jelenlegi polgármesterről és MSZP-s országgyűlési képviselőről van szó, aki most függetlenként méretteti meg magát, jelzem, az tévedés lenne. Csak egy névrokonról van ugyanis szó!

Bővebben ide klikkelve olvashat a történetről.

Aki úgy gondolja, hogy van új a Nap alatt, az is téved. :) 2006 őszén bizonyára nem volt igazam megérzéseimben, mégis felelevenítem most a történteket.

Az origon az alábbiak olvashatóak a 2006. szeptember 6-i dátummal:

Az integető miniszter nevével küzd az MSZP Veszprémben

A júliusban elhunyt Horváth Balázs megüresedett képviselői helyére keresnek utódot Veszprémben, az előrehozott országgyűlési választáson. Sokak szerint nem lehet véletlen, hogy a fideszes induló - a taxisblokád idején, a Parlament ablakából integető képviselőhöz hasonlóan - szintén Horváth névre hallgat. Az [origo] helyszíni riportjából kiderül, mit ígérnek a jelöltek, milyennek látják őket a helybéliek, és miféle pletykák keringenek a fideszes induló és Horváth Balázs feltételezett rokonságáról.

BĹ‘vebben itt!

 

Vissza...