Katanics Sándor honlapja

Tipp a felelős szerkesztőnek

Szerkesztőkém! Ajánlanék egy témát erre a hétre is. Ha már vezércikkben volt fontos beszámolnod a veszprémieknek arról, hogy a Magyar Idők szerint május végén egy afgán férfi egy bolti előadó előtt végzett önkielégítést (nem tudom, mit szólnak ahhoz az évi 25 millió közpénzből ingyenesen működő hetilap kiskorú olvasói, hogy ilyesmiket reklámozol?), akkor javaslok egy hasonló témát a jövő hétre. Még képet is tudsz közölni. Igaz, akkor ki kell raknod az újságra a 18-as karikát. S ez friss hír, nem is májusi.

A Lokál írja, hogy „Szipuzott és magához nyúlt egy nő az 1-es villamoson”. Mai, szinte még ropogós hír és elolvasható a neten és videón is megnézhető. S még egy eurót sem kell fizetned érte. Azt írják, hogy „az utasok, köztük több gyerek szeme láttára nyúlt magához és drogozott a bódult nő.” „A szinte teljesen önkívületben dülöngélő lány az Árpád hídnál szállt fel orrfacsaró „szipuszag” kíséretében.” Kis nyomozással még szerencséd is lehet és akár az is kiderülhet, hogy egy itt ragadt migránsról van szó. Bár ennek a lehetőségét gyengíti, hogy miután az utasok közül többen is rászóltak, állítólag azt jól megértve, tökéletes magyarsággal kezdte el szidalmazni, a viselkedésén háborgók anyukáját.

 

Azért ne vesd el gyorsan az ötletet! Remekül tudsz riadalmat kelteni, ahogy az elmúlt hetek írásai is ezt bizonyítják. Vagy, ha riadalmat nem is, egy nagy nyilvánosság előtti újságírói önkielégítést minden bizonnyal sikeresen tudsz abszolválni. S ki tudja, talán neked is összejön ezért a kimagasló tevékenységért, a valóság feltárásáért, majd egy lovagkereszt. Akár a ma Veszprémben járó Bayer Zsoltnak. Gondolom, hétvégén erről is olvashatunk egy általad írt élménybeszámolót. Láttam, az elsők között jelezted - bizonyára csak, mint médiamunkás- Bayer előadásán a jelenlétedet.

Katanics Sándor

Veszprém-Kádárta 

Telefon: 
20-321-2829 

E-mail: 
sandor.katanics@gmail.com

Hányan olvasnak most?

Oldalainkat 38 vendég és 0 tag böngészi

Látogatók száma

Cikkmegtekintések találatai
135599

Keresés

Copyright © 2016. Katanics Sándor