Katanics Sándor honlapja

A jegyző a polgármester beosztottja

Bár a Fidesz nem éppen tegnap, hanem már egy jó ideje átformálta az önkormányzatokról szóló törvényt, sokan szerintem még mindig nem is sejtik, hogy a polgármester (és így a Fidesz) mekkora hatalmat kapott a kezébe. Pénteken (február 24-én) ismét írtam a Némedi ügyben, ezúttal a város jegyzőjének.

Kértem, szíveskedjen megvizsgálni, hogy törvényességi szempontból rendben van-e az a bizonyos előterjesztés, ahol szerintem bizonyíthatóan hamis indokkal győzték meg az átruházott hatáskörben döntést hozó Tulajdonosi Bizottság tagjait, hogy Némedi javaslatára engedjék el az önkormányzattal szerződéses jogviszonyban lévő cég kötbérfizetési kötelezettségét. Nos, a jegyző az alábbiakat írta. Gondolom érti mindenki, mit jelent ez. (A polgármester nem tartott semmiféle vizsgálatot.)

Tisztelt Képviselő Úr!
Kedves Sándor!

Polgármester úr 2017. február 14-én válaszolt az Ön levelére, amiben rögzítette, hogy nem kíván további vizsgálatot lefolytatni.
Ön előtt is ismert, hogy a jegyző felett a munkáltatói jogokat már nem a képviselő testület, hanem a polgármester gyakorolja.
Polgármester úr eredeti döntését ismerve nem kívánok azzal ellentétes döntést hozni.

Tisztelettel:

Katanics Sándor

Veszprém-Kádárta 

Telefon: 
20-321-2829 

E-mail: 
sandor.katanics@gmail.com

Hányan olvasnak most?

Oldalainkat 99 vendég és 0 tag böngészi

Látogatók száma

Cikkmegtekintések találatai
135669

Keresés

Copyright © 2016. Katanics Sándor