Katanics Sándor honlapja

Némedi menlevele?

Ma Némedi Lajos, Veszprém Fideszes alpolgármestere kiállt a nyilvánosság elé és ismételten megpróbálta azt félrevezetni.Ehhez a polgármester ma reggel nekem írt válaszlevelét használta segítségül. Porga Gyula az egy hete számára elküldött nyílt levelemre válaszolva azt közölte, nem indít vizsgálatot egy az alpolgármester által 2011 októberében a Tulajdonosi Bizottsághoz benyújtott előterjesztésével kapcsolatosan.

Ez már csak azért is óriási hiba a polgármester részéről, mert az önkormányzati törvényt neki is ismerni kell és mivel tényszerűen bizonyítható, hogy Némedi Lajos az érintettségét elfelejtette bejelenteni, már ezzel is óriásit hibázott, amiért felelősségre kellene őt vonni.

Másrészt nem kellett volna sokáig kutakodni a vizsgálóbizottságnak, hogy kiderüljön, a MINTECH Kft és az Önkormányzat közötti adásvételi szerződést 2010. július 20-án írták alá és ekkor már közel egy hónapja megtörtént, hogy a veszprémi közgyűlés 2010. június 24-én elfogadta a területet érintő településszerkezeti terv módosítását. Az adásvételi szerződésben mégis az szerepel tévesen, hogy várhatóan majd májusban fog ez megtörténni, ami egy akkor elmúlt időpontot prognosztizál jövőbeni eseményként.

Sőt, a Némedi Lajos által 2011 októberében a Tulajdonosi Bizottsághoz benyújtott előterjesztésének azon részében, ahol az adásvételi szerződést ismerteti, is az az időpont szerepel, ami nem valós és nem tényszerű és így alkalmas volt a bizottsági tagok megtévesztésére.

Némedi Lajos 2011 augusztusában üzleti kapcsolatban állt a házátalakításának ügyében a MINTECH Kft-vel és rá pár hónapra indítványozta az összességében jelentős mértékű kötbér elengedését.

Bocsánatot neki kellene kérnie, és most már a város polgármesterének is, hogy a nyilvánosságot a médián keresztül meg akarják téveszteni és egy vizsgálat lefolytatása helyett elfedik a súlyos hibákat, a bajt.

Veszprém, 2017. február 15.

Katanics Sándor

Katanics Sándor

Veszprém-Kádárta 

Telefon: 
20-321-2829 

E-mail: 
sandor.katanics@gmail.com

Hányan olvasnak most?

Oldalainkat 115 vendég és 0 tag böngészi

Látogatók száma

Cikkmegtekintések találatai
135675

Keresés

Copyright © 2016. Katanics Sándor