Katanics Sándor honlapja

Csak le akarnak rázni

A szeptember végi közgyűlésen kérdeztem rá, miként lehetséges, hogy az ingyenesen megjelenő városi hetilap impresszumában jelentősen kevesebb példányszám megjelenését jelzik hétről-hétre, mint ami a város és a kiadó közötti szerződésben szerepel. 

Érdekes módon a múlt héten már kis is javították az impresszumot és most már 29 ezer példány megjelenését írják. Pontosan azt a számot, ami a szerződésben is rögzítésre került.

Most a polgármesteri válasz is megérkezett. Egészen abszurd módon a város első embere hivatali segítőjén keresztül éppen azt kérdezte meg, aki a szerződésben közölt adatokat vélhetően már közel egy éve nem kíséri figyelemmel és a hibát egyáltalán nem észlelte.

Nem értem mire számított a város polgármestere? Még szép, hogy a másik fél azt fogja állítani, hogy minden rendben van, csak hát véletlenül eddig rossz számot írtak az újságban az impresszumba, amiért ezúton elnézést kérnek.  Meggyőződésem, hogy a polgármester ezúttal is mulasztott, ugyanis neki ebben a helyzetben egyrészt meg kellett volna vizsgáltatni, az elmúlt években hogyan volt mindez. Könnyen elképzelhető, eddig is mást volt a nyomtatott példányszám, mint amiről a megállapodás szólt. Az sem világos, ha a város első számú vezetője 27 ezer háztartásról beszélt, például legutóbb akkor is, amikor rákérdeztem, hány háztartásba küldte el a polgármester a postával a népszavazás előtt a levelét, akkor miért kell a Veszprémi 7 Napot 29 ezer példányszámban nyomtatni.  Másrészt miért nem kérte ki a polgármester az elmúlt számok nyomdai megrendelőjének másolatát, s miért nem győződik meg arról, hogy a terjesztőktől mennyi példány terjesztését rendelik meg hétről-hétre az újság készítői. Azt bárki könnyedén állíthatja, hogy a teljesítésigazolással minden rendben. Főleg akkor, ha ezeket úgy írják alá, hogy meg sem győződnek hosszú hetek óta arról, valójában mit is írnak alá. 

Előzmények: Elismerték, hogy szerződést szegtek?

 

 

 

Katanics Sándor

Veszprém-Kádárta 

Telefon: 
20-321-2829 

E-mail: 
sandor.katanics@gmail.com

Hányan olvasnak most?

Oldalainkat 82 vendég és 0 tag böngészi

Látogatók száma

Cikkmegtekintések találatai
135650

Keresés

Copyright © 2016. Katanics Sándor