Demokratikus Koalíció Platform

2011-09-09 19:32:25

Ma 12.00 órakor útjának indítjuk a Demokratikus Koalíció új honlapját (www.dkp.hu) . Egy mozgalmas, informatív felületet kívántunk létrehozni, amely sok tenni akaró demokrata találkozási és gyülekezési helye lehet.

A honlapot lelkes segítőink csinálták a nyár folyamán. Ingyen dolgoztak, idejüket, tehetségüket adták. Köszönjük nekik. Gyanítom, hogy itt-ott menet közben majd igazítani kell rajta, de nem bánom, mert a megszerveződés jelenlegi szakaszában mindennél fontosabbnak tartom az önkéntességet, a civil karakterű aktivitást.

A honlap egy rövid videobloggal indul. Aztán itt számolunk be először arról, hogy a Demokratikus Koalíció milyen konkrét javaslatokat tett az MSZP frakciójának a hét közepén tartott frakcióülésen. Elérhetővé teszünk olyan cikkeket, blogokat, tanulmányokat, amelyek nagyobb részt a mi világlátásunkat, politikai meggyőződésünket tükrözik. A Demokratikus Koalíció honlapjáról könnyen elnavigálhatnak egy sor közéleti fórum, alapítvány, újság, folyóirat elektronikus portáljára. Együttműködésüket ezúton is köszönjük.

A nyilvánosan is látható felület mögött van egy másik világ is. Szervezeteinknek, szervezőinknek segítséget nyújtó szerkezet, amely megkönnyíti a szerveződést, a kapcsolattartást. Reméljük, hogy ez is segít bennünket, hogy aktívabbak és sikeresek legyünk.

Kérem fogadják érdeklődéssel az új honlapot, leljék benne örömüket, fogyatékosságait pedig egyelőre kezeljék megértéssel. Az idővel mi is, és a honlap is erősebb és sikeresebb leszünk.
DKP.hu
www.dkp.hu

Vissza...