Itt az idő! Elhúzni!

2011-08-26 14:25:29

Ha most én egy lánglelkű (fideszes habitusú) " fülke - forradalmár " lennék, bizony tudnám miként kell elküldeni melegebb éghajlatra ezt a (szóhasználatukat kölcsönvéve) velejéig romlott, minden hájjal megkent, hazug bandát!

Kit érdekelne, hogy ők nem voltak annyira elővigyázatlanok, hogy a mindenhol egyformán fellelhető pártsalak egyik-másik "jeles" alakja, vagy a másik térfélen többet remélő emberi selejt "legrátermettebb" figurája, titkos hangfelvételek készítésével segítse felgyorsulni a párteróziót! Nem kellene ahhoz semmiféle bizonyíték, ami egyébként is nyilvánvaló, a totális hatalom megszerzése volt az egyedüli cél, s nem a pornépek felemelése. S most, hogy a jobboldalhoz kötődő pénzügyi szakemberek is kínosan kezdenek már izegni-mozogni, nagyon időszerűnek vélném ennek a hazug kis diktátornak a romlás virágait a pofijára pingálni. (Chikán Attila, Mellár Tamás, Csaba László, stb.) 

Ha én nem lennék jól nevelt és elegánsan szolid, bizony ordítva szembesíteném a mai kurzust azzal, mire is jutottak ezalatt a szűk 15 hónap alatt! A legkevésbé sem érdekelne, hogy már hevesen tagadják, miként mondott nemet jó Barroso pajtás a Bajnaiék által biztonságos sávba terelt államháztartási hiányt kétszeresére növelni akaró elképzeléseikre. S az sem emelne bennem láthatatlan gátakat, hogy lesz akit zavar, ha a képükbe vágom a magánnyugdíjpénztárakat gátlástalanul lerabló magatartásukat. Miért is lenne bennem lelkifurdalás azért, ha némi demagógiával tenném világosabbá: akkor, amikor a minimálbérből élők jövedelmei pár ezer forinttal a „senki sem fog rosszabbul járni ígéreteikkel szemben” mégiscsak tovább csökkentek, ők a képviselői juttatásaikat a 16%-os egykulcsos adó bevezetésével pofátlan mértékben, havi nettó, akár több százezer forinttal növelték meg. S nem tűrném egy percig sem, hogy a luxusnyaralásokról okos-telefonokon hazaüzent sumákságaikban hitessék azt el, az ott elköltött adóforintjaikkal igenis felpörög majd egyszer a „vegyen még egy dinnyét oszt jól teljesít" a magyar gazdaság.

S most, hogy a gazdasági hírek felolvasásai során kellő tapasztalatokkal felvértezett Pálffy képviselő úr zsebét is kezdi már égetni az a sok költségvetésből gátlástalanul kilopott plusz adóforint, s a KDNP és a Fidesz soraiban felvetett szolidaritási adóról kommunikál, lehetne itt az ideje harsányan a képükbe vágni, miért nem húztok még el a látóhatár alá?

Na, de én nem vagyok ilyen ajtóstól a házba berontó típus. Éppen ezért csak óvatosan, bátortalanul annyit mondanék: Uraim, addig kellene menni, amíg békében tehetitek!

Ide klikkelve olvashatja az InfoRádió honlapján az ötletszerűen felvetett "szolidaritási adóval" kapcsolatos legújabb fejleményeket! 

S az Amerikai Népszaván ide kattintva a Gazdasági öngyilkosságot követett el a kormány c. írást.

Vissza...