Jósolnak Gyurcsánynak

2011-07-26 09:38:37

A köztudottan kormánypárti újság már jósnő segítségét is igénybe vette, hogy címlapjára hozhassa Gyurcsány Ferencet, pontosabban az ex-miniszterelnök összeomlását. A lapokból azonban egész más olvasható ki.

A Helyi Téma című lap július 13-i számának címlapján hatalmas kép vonja magára a figyelmet. Jóskártyákkal támasztják alá Gyurcsány összeomlását. Az úgynevezett "három lapos kirakás"-t azonban a hozzáértők szerint a cikkben rosszul értelmezik. A jósnő a korábbi miniszterelnök összeomlását prognosztizálja, a képen szereplő kártyák azonban egészen másról árulkodnak.

Az első helyen kirakott, múltat jelképező "érmék kilences", határozottan szerencsés lap. Hatalmas nyereséget, szakmai sikereket jelez. Az ex-miniszterelnök múltját ismerve ezek - és ez már történelem - megkérdőjelezhetetlenek. A második, a jelen lapja az "Igazság". Ez jelenthet bírósági ügyeket, ami Gyurcsány esetében nem áll távol sokak reményeitől, de a kártya pozitív előjelű, így értelmezhető sikerként, kiegyensúlyozottságként és lelki békeként is.

A jövőt a "Bolond" szimbolizálja, amely a tarot-kártya egyik legfontosabb és legpozitívabb lapja. Frabato, az ismert jós a STOP-nak elmondta: képen a jövőt jelképező kártya arra utal, hogy az illető, akiről a jóslat szól, valami teljesen új dologba kezd, és félelmek, kétségek nélkül indul feladatai felé.

Nem biztos, hogy politikai elemzésért jósokhoz a legjobb fordulni. De ha mégis, érdemes odafigyelni a helyes értelmezésre. Már a görög mitológiából tudhatjuk: birodalmak omolhatnak össze egy félreértelmezett jóslaton.

Ide klikkelve érheti el a cikk forrását a Stop.hu-n.




Vissza...