Van annak, akinek megteremtik

2011-06-14 16:35:34

A Blikk szerint Sólyom László végre megtalálta a megfelelő lakást: a Normafánál egy 195 milliós, háromszintes, belső liftes házat. A volt köztársasági elnök új címét szigorú titokként kezelik. A Blikk megtudta, hogy az ingatlant internetes honlapokon is hirdették, és az ingatlanreferensekkel titoktartási szerződést is aláíratott a Köztársasági Elnöki Hivatal.

A KEH 195 millió forintért jutott a Normafánál, Budapest XII. kerületében egy korábbi magánhasználatú ikerház feléhez – írja a Blikk.

Az otthon luxuskategóriájú, 265 négyzetméter alapterületű, ehhez 75 négyzetméteres garázs és 55 négyzetméteres terasz tartozik, a telek területe 2018 négyzetméter. A hatalmas, ősfás ingatlan háromszintes, ötszobás.

Sólyomék ideális otthonát több mint egy éven keresztül keresték. A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. több sváb-hegyi villát is felkínált, ám mindegyikre nemet mondtak, mondván: egyik sem lakható. Az egyik egy egykori nővérszálló volt, a másik egy drogambulancia, állítólag nehezen átalakítható, kicsike szobákkal – részletezi a bulvárlap.

A törvény szerint egy ingatlan élete végéig jár Sólyomnak, illetve feleségének. A hosszas huzavona miatt csak néhány hónappal ezelőtt költözhetett be a 2010-ben leköszönt volt államfő új otthonába.

Forrás: Kattintson ide!

Vissza...