Örömtolvaj volnék?

2011-04-30 17:26:50

A veszprémi képviselő-testület a rendőrség munkájáról hallhatott beszámolót csütörtökön a város áprilisi közgyűlésén. A szocialisták elhagyták az üléstermet, amikor a Fidesz frakcióvezetője az Alkotmány módosítását méltatta.

Az V. Veszprémi Tavaszi Játékok éppen Húsvétra esett. Kifejezetten ízléstelen, hogy ilyen típusú rendezvényeket tartsanak Nagypénteken, amikor még a harangok is hallgatnak. Mi ez, ha nem a keresztény hagyományok aláásása? – fogalmazott Forgóné Kelemen Judit, a Jobbik képviselője. Porga Gyula válaszában kifejtette, hogy ebben a kérdésben a város vezetőjének nincs intézkedési jogköre.

Befejeződött-e a Fenyves utcába szállított építési törmelék ügyében indított vizsgálat – tette fel a kérdést Katanics Sándor. Kiderült, a ügyről csak az ügyfelek kaphatnak tájékoztatást, így a polgármester elutasította a választ. A szocialista képviselő a Kolostorok és kertek projekt hiányosságaira is rámutatott, amire Brányi Mária, alpolgármester írásban reagált.

Érdemes tovább olvasni a közgyűlésen történtekről szóló tudósítást és meghallgatni az indexveszprém.hu honlapján a belinkelt hangfelvételt a Kolostorok és kertek projekttel kapcsolatosan. Kattintson ide!

Vissza...