Trágár Tomi

2011-03-28 16:11:38

Névnapi ajándék volt saját magának, hogy twitterezni kezdett, mondja Deutsch Tamás, aki korábban még a Facebookkal is hadilábon állt. Az EP-képviselő néhány nap alatt rákapott az új szórakozásra, azóta dajcstomiként osztja a posztkomcsikat, küldi Gyurcsányt a ...csába és hülyézi néha a fideszeseket is.

Nemrég még Orbán Viktor Facebook-oldalának lájkolása és az Elég a hazugságokból oldal indulása is nagy feladat volt Deutsch Tamásnak, akivel azonban az elmúlt két-három hétben nagyot fordult a világ. „Vannak rosszindulatú örültek. Vannak irtózatos gecik. Vannak gusztustalan rohadékok. És van Gyurcsány” – írta például egyik posztjában Deutsch, de a volt miniszterelnök máskor is kapott tőle. „Egy jóérzésű,tisztességes ember azt gondolja Gyurcsány mai Facebook-bejegyzése kapcsán,hogy egyszer és mindenkorra elmehet a picsába” – írta március 18-án. Gyurcsány aznap Schmitt Pál homályos múltjáról írt.

Nem járt sokkal jobban Kolláth György sem, aki megkapta Deutschtól, hogy „évek óta hazudik, amikor alkotmányjogásznak mondja magát! Soha nem foglalkozott alkotmányjoggal, csak azért mondja,hogy szerepelhessen”, sőt, az európai parlamenti képviselő gyakorlatilag az összes politikai bloggert kiosztotta.

Ha bírja a "gyomruk", ide klikkelve olvashatják tovább a cikket az Index.hu-n.

Vissza...