Feri! Csinálj már valamit!

2011-03-11 16:19:53

Bár Orbán Viktor 82 ezer körüli "szurkolójához" képest Gyurcsány Ferencnek csak három-négyezer között mozog a követői száma a Facebookon, mivel az MSZP jobb híján Gyurcsányt szeretné visszahozni a legnagyobb ellenzéki párt élvonalába, megnéztük, melyikük, milyen kommentáradattal nézhet szembe a közösségi portálon, s milyen jó tanácsokat kapnak a továbbiakhoz a lakosságtól.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, ötlettelenség, fásultság és nemtörődömség jellemzi MSZP-s káderek szerint a sorvadó, adósságokkal terhelt pártjukat. Míg az idősebbek dolgoznának, de hiteltelenek, addig a fiatalok attól félnek, hogy elkopnak a válságos időszakban, ezért inkább a 2012-es tisztújításra várnak. A párt fokozatos szétesése Gyurcsány Ferenc malmára hajthatja a vizet, aki az elnökség eredménytelen stratégiáját bírálva térhet vissza az élvonalba.

Facebook-adatlapja szerint is úgy tűnik, hogy a volt kormányfőnek rejtélyes okokból kifolyólag még a mai napig is vannak hűséges támogatói, akik próbálják jó tanácsokkal ellátni, és valamiért azt gondolják, ő lehet az egyetlen reménységük a fennálló politikai helyzetben.

A kommentelők közül sokan úgy gondolják, a legjobb az lenne, ha Gyurcsány megszabadulna az MSZP-től és új pártot alapítana, néhányan ezt egészen markánsan fejtik ki: "az a baj hogy a patkányoktól sosem fog megszabadulni a párt. épp ezért én a helyedben sürgősen elhagynám a fedélzetet, sokkal nagyobb sikert lehetne elérni mint a jelenlegi MSZP-vel".

Ide klikkelve olvashatja tovább a Hírszerző.hu-n a "Faceboook"-on történtekről szóló tudósítást!

Vissza...