A Hülyék Alkotmánya

2011-03-09 19:24:35

Amikor azt olvassuk, hogy az új alkotmány ismeretlen szövegezőiben felmerült, hogy a Magyar Köztársaságot mostantól hivatalosan Magyarországnak nevezzék, azaz a hivatalos neve ne utaljon az államformájára, kerül, amibe kerül, az emberben a következő gondolatok cikáznak végig: WTF? Ezek hülyék? Biztos csak kamuznak. Uramisten, ezek komolyan gondolják. A kormányváltás óta Magyarországot elözönlötték az idióták.

Az idióták mindig is köztünk voltak, csak valahogy talán le voltak fedve valamivel és valami nehezék is lehetett rajtuk. Ennek most vége.  Gubcsi Lajos, a HM kiadójának a kormányváltás után kinevezett ügyvezetője a Duna tévében beszélt arról, milyen virágzó pénzmosodát örökölt. Gubcsi, aki a múlt rendszerben akkora kommunista volt, hogy az óvodában sortűz volt a jele, egy évtizeden keresztül írogatta Orbán Viktornak az intelmeit, viszonzatlanul, és még ki is adta könyvben. Nem mi neveztük bolondnak, hanem a Magyar Nemzet, és ők nem dobálóznak a jelzőkkel. Ettől még lehetett (mit lehetett: volt) szoci pénzmosoda a HM-ben, de ennek a feltárását egy futóbolondra bízni: WTF?, Ezek hülyék? stb.

Matolcsy György Nemzetgazdasági Minisztériuma februárra összehozott egy akkora időarányos hiányt, amekkorát az előző kormánynak csak májusra sikerült. A tavaly májusi 80%-os hiányadat volt a matolcsysta politikai gazdaságtanban az örökölt 7%-os hiányról szóló mítosz alapja. Most már gyakorlatilag nincs hét, hogy az NGM le ne bukna valami buta hazugsággal. Egy koszos Word dokumentumot nem tudnak úgy kiadni a kezükből, hogy benne ne hagyják a bűnjeleket. Elképesztő.

A blogbejegyzést ide klikkelve olvashatja tovább az orulunkvincent.blog.hu-n. 

Vissza...