Együtt lopnak?

2011-02-25 17:39:53

A pártok folyamatosan, ráadásul együtt lopnak – jelentette ki egy szombathelyi sajtótájékoztatón Czeglédy Csaba, az MSZP városi frakcióvezetője, korábbi alpolgármester. Állítását egy interjúban megerősítette a Nyugat.hu című internetes portálon is. – Nagy visszhangja volt a megjegyzésének?

– Szinte semmi. Amit mondtam, azt valószínűleg az emberek nagy része is hasonlóképpen gondolja, tehát a kijelentésem nem hatott a meglepetés erejével. A pártok tisztségviselői közül pedig senki sem akarta magára venni ezt az inget.
– Volt, akire illett volna?
– Hogyne.
– A saját pártjában is?
– Bizonyára ott is, bár azt gondolom, hogy a szocialista párt hatalmas erkölcsi és politikai veszteség árán ugyan, de megszabadult korrupt vezetőitől.
– Igaz, hogy nem önszántából.
– Jobb lett volna, ha inkább nem hagyjuk… Szerintem azt történt, hogy a Fidesz a lehető legjobbkor, a legjobb ütemben felrúgta a két párt közötti hallgatólagos megállapodást. Így a Fidesz szent maradt, az MSZP-re meg bélyeg került. Igenis, léteztek paktumok, ezek segítségével mindkét oldalon hatalmas magánvagyonok halmozódtak fel közpénzből. A háttérből jórészt ezek tulajdonosai irányítják a pártokat.

Az interjút ide kattintva olvashatja tovább a Nol.hu-n.

 

Vissza...