Lufieregetés a Parlamentben

2011-02-14 17:52:28

A múlt héten, a Millenáris Parkban tartott 13. országértékelője után ismét értékelt Orbán Viktor miniszterelnök, ezúttal a Parlamentben. A miniszterelnök egy órakor szólalt fel napirend előtt. Mindenki azt várta tőle, hogy eláruljon néhány konkrétumot a már sokszor beígért nagy átalakítások irányáról. Olvassa el, sikerült-e. 

A miniszterelnök, miután köszöntötte az Országgyűlés képviselőit, beszámolt a kormány téli időszak óta folytatott működéséről. Ennek során sok két- és háromjegyű szám hangzott el. Orbán Viktor arról beszélt, hogy "a médiatörvény ürügyén támadást indítottak Magyarország ellen" - a kormányfő szerint a magyarok önbecsülését sértő támadást a kormány visszaverte.

"A támadók érveit nevetségessé tettük, a magyarok önbecsülésének tiszteletét kiköveteltük" - így látja Orbán Viktor az elmúlt hónapok eseményeit. Az Orbán-kormánnyal "nem lehet úgy feltörölni a padlót, mint ügyefogyott elődeinkkel tették". Brüsszel nem Moszkva - mondta Orbán Viktor, aki európai szintre fogja kiterjeszteni az itthon már évek óta "folytatott" "nemzeti konzultációt".

A semmitmondásról ide kattintva olvashat tovább a Hírszerző.hu-n.

Érdemes az Index.hu-n is elolvasni a "közvetítést" percről-percre. Klikkeljen ide!

Vissza...