A szociknak is "beszĂłlt"!

2011-02-14 17:10:04

"Az MSZP szombathelyi frakcióvezetőjével, korábbi alpolgármesterrel korrupcióról, a pártok lopásáról, a Fidesz zsenialitásáról, Hagyó Miklósról, Leisztinger Tamásról, Haladásról, pártépítésről beszélgettünk.  Meglepő kijelentést tett egy közgyűlés utáni sajtótájékoztatón, azt mondta, a két nagy párt egymást váltva lop."

- Nem egymást váltva, hanem folyamatosan együtt lopnak.

- Ezzel a saját pártját is minősíti. Elég furcsa megnyilvánulás ez egy politikustól...

- Volt azért ennek előzménye. A választóimtól jöttek a kritikák, hogy nem kellene ez a feszültség a közgyűlésben, sokkal jobb lenne, ha Marton Zsolt és Czeglédy Csaba kéz a kézben, együtt szolgálnák a várost.
Szerintem meg a város legnagyobb tragédiája lenne, ha mi összeborulnánk. Sokkal jobb, ha végre elkezdik egymást ellenőrizni a politikai szereplők. Az elmúlt húsz évben ugyanis nem ez volt a jellemző. Meggyőződésem, hogy a pártok azért tudtak sokat lopni, mert hallgatólagos megállapodás volt köztük. Ez ment évtizedeken keresztül. Egyszer az egyik kapott egy picivel többet, egyszer a másik. Ebben, sajnos, a Fidesz és az MSZP néhány embere az élen járt.

Érdemes teljes terjedelmében elolvasni Szombathely volt alpolgármesterével, dr. Czeglédy Csabával a Nyugat.hu-n megjelent interjút! Kattintson ide a folytatáshoz!

Vissza...