Oszt jó napot ...

2011-02-09 21:01:49

Sajnos, ezt megszívtuk. Kilöktek bennünket Európa peremére. Ez a lépés már régóta a levegőben lógott, mivel nagyon rossz a Viktorunk híre Európában. Az elnökség átvétele előtt végiglátogatta az unió országait, melyet a jobboldali sajtó óriási diplomáciai sikerként könyvelt el. A valóság az, hogy a meglátogatott országok miniszterelnökei közül egyedül a lengyel miniszterelnök (a következő soros elnök) állt ki vele sajtótájékoztatóra.

Volt olyan ország (Pl. Franciaország, Belgium,stb.), ahol az újságok meg sem említették, hogy a magyar miniszterelnök látogatást tett náluk.
A médiatörvény, az alkotmánybíróság jogkörének csorbítása, az ÁSZ elfoglalása, a nemzet „golyóstollának” a hivatalba helyezése, a költségvetési tanács megszűntetése, az alkotmány folyamatos módosítgatása, az MNB támadása, stb. kiverte a biztosítékot Európában. Ezek az intézkedések a parlamentáris demokrácia felszámolását jelentik, amely Európa számára elfogadhatatlan. Várhatóak voltak az ellenlépések. Csak az volt a kérdés, hogy ezek milyenek lesznek és mikor következnek be.
Magyarországnak néhány esetben már „komolyan” beszólt a nagyvilág. 1919-ben a fehérterror ellen lépett fel a világ, melynek következtében a kormányzónak el kellett tüntetni Prónayt és bandáját. A 60-as évek elején Kádárnak ki kellett engednie a politikai foglyokat a börtönökből. A 70-es évek közepén a Helsinki Záróokmány aláírását várta el a nyugat Magyarországtól. Tehát nincs új a nap alatt!
Viktorunk nem tanult Magyarország történelméből. A bunkó tanácsadói sem ismerik a történelmet, a diplomácia szabályait.
A fülkeforradalom is felfalja a forradalmárait.

feketehegyi

Vissza...