Leépít a baloldali média

2011-02-02 16:55:19

Kíváncsi vagyok, mi zajlik valójában a "színfalak" mögött.  Három ismert újságírót távolítanak el az ATV-től, legalábbis korlátozzák a megjelenésüket. Leépítenek a Népszabadságnál is. Eközben Széles Gábor egyre kevésbé csalódott, bővít a Hír Tv és új jobbikos tévé is indult. Az ATV három ismert újságírójának mondott búcsút: a klubrádiós Bolgár György, a Népszava szerkesztőségét vezető Németh Péter és Dési János érintett.

További érdekes részletek derülnek ki a Stop.hu-n. Ha ide kattint, máris olvashatja!


A nol.hu értesülése szerint Bolgár György és Dési János az Újságíróklub tagja marad, Németh Péter viszont teljesen eltűnik a képernyőről.

Bolgár elmondása szerint az ATV vezetése azzal indokolta az ő eltávolítását a reggeli műsorsávból, hogy fiatalabb közönséget akarnak megszólítani. Bolgár a döntések mögött "szalámitaktikát", politikai indíttatást gyanít, ezt azonban Németh Szilárd hírigazgató cáfolta. "Az ATV új koncepciója alapján a 40-50 éves korosztály felé szeretnénk nyitni, kizárólag ez, illetve anyagi okok indokolták a változtatásokat". Az Újságíróklub másik négy műsorvezetője közül hárman hatvanasok.

Vissza...