A diktatúrával szemben...

2011-01-29 08:52:53

 A diktatúrával szemben csak egyetlen magatartás elfogadható: a teljes tagadás-írja Bartus László az Amerikai Népszavában. Hazudhatnak maguknak azok, akiket ez egzisztenciálisan érint, hazudhatnak azok, akik a mai napig nem ismerték fel a tévedésüket, de eljön az idő, amikor mindenki utolér majd bennünket. Akkor ne tessék majd azt mondani, hogy most érett meg az idő a teljes elutasításra, mert az nem lesz igaz. Akkor tessék majd egy kicsit becsülni azokat, akik kezdettől fogva ezt mondják, akik nem próbálták szépíteni, nem próbálták keresni a hatalom kegyeit, nem spekuláltak arra, hogy ők azért ezt túlélhetik. 

Lehet hosszú sorokban Debreczeni József elé járulni, és bocsánatot kérni tőle mindazoknak, akik lehülyézték, akik rémhírterjesztőnek, hivatásos aggódónak nevezték. Akik majd évek múlva csatlakoznak a mi táborunkhoz, ne mondják majd akkor, hogy eddig nem lehetett ezt tudni, mert Debreczeni és mások már két évvel ezelőtt tudták ezt. Lássák be a tévedésüket.

Az elmúlt hetekben válaszút elé került Orbán Viktor és új rendszere. Az erre adott válasza pedig válaszút elé állít minden magyar embert. Orbán Viktor kapott egy lehetőséget a sorstól, Istentől (ki-ki a megfelelőt helyettesítse be), hogy szembesüljön azzal, amit tesz. Kapott egy lehetőséget, hogy megforduljon az úton, amelyen jár.

Amennyiben szeretné elolvasni Bartus László: Harcra fel! Győzni kell! címmel megjelent írását, kattintson ide!

Vissza...