Új pártra van szükség!

2011-01-29 07:39:37

Gyurcsány Ferenc tegnap Ajkán járt. A Demokratikus Koalíció pár héttel ezelőtt megalakult ajkai csoportjának tagjai meghívására érkezett az ajkai művelődési házba, ahol jelentős számú érdeklődő előtt értékelte a jelenlegi politikai helyzetet.  A Naplo online-on olvasható tudósítás tájékoztatást ad azok számára, akik nem voltak jelen és érdekli őket, mi történt a tegnap este folyamán. A volt miniszterelnök elmondta: "az MSZP átalakításával, a Fidesszel szemben álló demokratákat összegyűjtő, lényegében új pártot kell létrehozni, ennek most van itt az ideje.

Arról is beszélt, hogy helyet kell adni az aktív civileknek, engedni kell, hogy véleményt mondjanak, a változtatáshoz pedig együtt kell működni a politikával.

A Napló újságírójának kérdésére, hogy új szervezete megszólítja-e, és ha igen, miként a fiatalokat, Gyurcsány azt válaszolta, hogy hozzájuk az őszinteség útja vezet. - Akkor jönnek közénk, ha látják, hogy amit mi képviselünk, az közel áll a vágyaikhoz. Olyan őszinte nyelven kell politizálni, ami Őszödöt is jellemzi. Május óta mindenki veszített a támogatottságából, a fiataloknak elegük van ma a politikából - mondta Gyurcsány Ferenc."

A Naplo-online-on megjelenő írást ide kattintva érheti el.

Vissza...