Kezdődő skizofrénia

2011-01-27 18:27:49

Úgy látszik egyre többen veszik észre, hogy ez a "mindenért a szocik a hibásak" duma, kezd átcsapni komikusba. A következő sorokat és képeket ne tessék túl komolyan venni! "Az új magyar médiatörvény európai fogadtatásával kapcsolatban köztudott, hogy a külföld véleményét a szocialisták nemzetközi kapcsolataikat felhasználva negatívan befolyásolták.

Nagyon valószínű, hogy több neves külföldi lap, mint a Times vagy a Frankfurter Allgemeine Zeitung szinte egy az egyben azt az anyagot jelentette meg, amelyet az MSZP székházból telefonon diktáltak nekik.  Bár a külföld véleményének negatív irányba történő befolyásolása súlyosan árt Magyarország jó hírének, a szocialisták még a lelepleződés hatására sem álltak le nemzetrontó tevékenységükkel! Orbán Viktor nemrégiben Kairóban járt, ahol többek között Mubarak egyiptomi elnökkel tárgyalt. Egyiptomban nem sokkal Miniszterelnökünk távozása után kormányellenes tüntetés kezdődött. A tüntetők Hoszni Mubarak elnök távozását követelik. 

Nem kell sok ész hozzá, hogy rájöjjünk kinek is áll érdekében, hogy mindenkit lejárasson, akivel csak Orbán Viktor nemzetközileg találkozik. Átnéztük a kairói tüntetésen készült fotókat és ismerős arcok tűntek fel a tömegben. A képeken jól látható, ahogyan Lendvai Ildikó utasításokat oszt a tüntetőknek, Szanyi Tibor telefonon egyeztet, Horváth Csaba pedig uszító beszédet tart Mubarak ellen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kattintson ide, és eljut a hírforrásra! (biztonsagos.blog.hu)

Vissza...