Narancs és vérnarancs...

2011-01-04 16:29:16

Nem hiszek a szememnek! Alig foglalkozik a Magyar Hírlapban megjelent és Bayer Zsolt által írt publicisztikával az elektronikus média. Az, hogy az írott sajtó reagál-e rá, az majd holnap derül ki. Bayer elképesztő dolgot vetett papírra. Az olvasható ki az írásából, hogy a fehérterror idején, az orgoványi gyilkosok félmunkát végeztek. Egy normális országban az olyan sajtóterméket, amelyik ilyen gyűlöletkeltő sorok megjelentetésére vállalkozik, bojkottálni szokták. Nálunk viszont közintézmények sokasága által "lelkesen" megrendelt napilapként tarthatjuk sajnos számon.

Bayer Zsolt Fidesz-alapító a Magyar Hírlapban reagált az Observeren Magyarországot ért bírálatra, valamint Schiff András zongoraművésznek a Washington Postban megjelent levelére. Magyarországból „bűz árad” – írja valami Cohen névre hallgató, bűzlő végtermék valahonnét Angliából. Cohen, meg Cohn-Bendit meg Schiff. A Népszava pedig a nagy kalapácsos ember vörös figurájával jelentkezik, és sajtószabadságot követel. A legtöbben pedig azt gondolják, hogy ez valami újdonság, s hogy ilyen hadjárat még nem volt. Botorság. Nincs új a nap alatt. Sajnos nem sikerült mindet beásni nyakig az orgoványi erdőben…
További részletek ide klikkelve a Hírszerző.hu-n olvashatóak!

1919. november 20-án a fehérterror újabb nagyszabású akciójára került sor, amikor Héjjas Iván különítményesei a kecskeméti fogházból elhurcolták és brutális kegyetlenséggel meggyilkolták az ott fogva tartott kommunistákat. Ennek nyomán a Népszava decemberben cikksorozatot közölt az orgoványi, kecskeméti és izsáki vérengzésekről, s fellépést követeltek Héjjas Iván különítményével szemben. Válaszul az Ostenburg-különítmény fegyveresei 1920. február 17-én elhurcolták és meggyilkolták Somogyi Bélát és Bacsó Bélát, a Népszava szerkesztőjét és munkatársát. Somogyi és Bacsó meggyilkolása kapcsán Prónay a következőket írta naplójában Horthyról: „Nemcsak ő, hanem egész környezete már régen kívánta ezen imposztor zsidó firkászoknak a láb alól való eltevését."

(Forrás: A megfélemlített ország. Kattintson ide! )

 

Friss információ!  Az alábbi levél most jelent meg a http://szamiszdat.com/ -on.

T. Médiahatóság!
 
Nagyon örülök, hogy sikerült megtalálnom az e-mai címüket.

Kérem szíveskedjenek eljárni Bayer Zsoltnak a mai Magyar Hírlapban megjelent förmedvénye ügyében (online cím:

Mint az alábbi idézet is mutatja, ez a cikk az alig burkolt antiszemita uszítás mellett (a világsajtóban megjelent hasonló témájú cikkek szerzői közül kizárólag a zsidó hangzásű neveket sorolja fel) kimeríti az orgoványi tömeggyilkosság megismétlésére való nyilt felhívást is. Ez utóbbi valószínűleg a BTK-ba is ütközik; úgy vélem, az Önök kötelessége hivatalból értesíteni az államügyészséget is.
Az említett idézet:
"Magyarországból "bűz árad” – írja valami Cohen névre hallgató, bűzlő végtermék valahonnét Angliából. Cohen, meg Cohn-Bendit meg Schiff. A Népszava pedig a nagy kalapácsos ember vörösnfigurájával jelentkezik, és sajtószabadságot követel. A legtöbben pedig azt gondolják, hogy ez valami újdonság, s hogy ilyen hadjárat még nem volt. Botorság. Nincs új a nap alatt. Sajnos nem sikerült mindet beásni nyakig az orgoványi erdőben…"

Intézkedésüket várva,
tisztelettel
Mayer István
c. egyetemi tanár

 

 

Vissza...