Értékválság

2010-12-23 18:41:48

Tíz olyan intézkedést sorol fel a Facebook közösségi portálon csütörtökön közzétett videoüzenetében Orbán Viktor, amelyre szerinte "mindannyian, közösen és együtt a leginkább büszkék lehetünk". 1.) a legnagyobb nemzeti egységet hozták létre Európában a parlamenti, majd az önkormányzati választáson
2.) a legnagyobb adóscsökkentést hajtották végre az elmúlt húsz év történetében
3.) bevezették a gyermeknevelést támogató adózást

4.) először Európában Magyarországon vezették be a bankadót
5.) 90 év után ismét van kettős állampolgárság

6.) valaha volt legszigorúbb törvényt vezették a bűnözéssel szemben
7.) vörösiszap-katasztrófa esetében világra szóló összefogást hoztak létre a magyarok
8.) eltörölték a felháborító végkielégítéseket
9.) megfelezték a politikusok számát
10.) megadták a szabad pálinkafőzés jogát.
A Fn.hu-n megjelent írást teljes terjedelmében ide klikkelve olvashatja. 

Minderről az elképesztő eredménylistáról az Origo. hu-n is bősegesen található információ!  Miközben ezt olvasgattam az alábbi sorra lettem figyelmes: "Szerdán délelőtt közzétették a miniszterelnök Facebook-oldalán azt a videót, amelyben Orbán Viktor a hozzá érkezett kérdésekre válaszol. A 11 és fél perces felvételen Orbán ingujjban, felnyitott laptop előtt ülve beszél kormánya bő féléves tevékenységéről, nagyrészt megismételve azt, amit erről már korábban is elmondott."

Nofene! 2010 áprilisa óta már megtanulta Orbán úr bekapcsolni a laptopját? Vagy csak felnyitni tudja? Esetleg ez is csak egy az újabb pr húzások közül a nagyobb szimpátia felkeltése érdekében? 2010 áprilisában a Indexen volt olvasható:  "A felvételen Kubatov azt mondta Orbánról, hogy nem igazán ért a számítástechnikához, de már sokat léptek előre, mert sms-t tud fogadni-küldeni, és tudja, mi a fax és az e-mail közötti különbség."

Vissza...