Orbán Horn védőangyala

2010-12-08 21:30:54

Az alábbi hír elolvasása után első döbbenetemben nem is tudtam pontosan, mit gondoljak erről a storyról. Ha valóban igaz az Atv.hu értesülése, hogy Orbán Viktornak kellett kiállni Horn mellett és neki kellett a honvédelmi tárcával szemben védeni a volt miniszterelnök érdekeit, ez igencsak elgondolkodtató. Sűrű egymásutánban szaladtak át az agyamon a következő gondolatok.

Szekeres Imrének nem volt fontos egy sokak, sokunk által igazán nagy becsben tartott elsőszámú vezető egészségügyi problémájának a korrekt megoldása? Ő nem gondolta úgy, hogy ez a megkülönböztetett bánásmód  kijár Horn Gyulának? Orbán Viktor vajon miért gondolta mégis így? Eszébe juthatott, egyszer talán majd valaki vele szemben is gyakorolhatja ezt a rendkívüli figyelmességet? Ekkora hatalma volt már 3 évvel ezelőtt is az ellenzéki vezérnek, hogy ilyesmit csak úgy képes volt elintézni? Már Orbán Viktor irányítja valójában több mint 3 éve-sőt, lehet, hogy 8+4 azaz 12 éve - ezt az országot? Esetleg mindez csupán egy jól megkomponált  hazugság? Ócska, de hatékony népszerűségnövelő húzás a média részéről? Vagy éppen fordítva, Orbánnak a hívei előtti lejáratásának egy furmányos formája? Nos, kedves Olvasó, döntse el ezt Ön és javaslom, hogy olvassa el ide kattintva az Index.hu-n található tudósítást is!

A HM sajtóirodája ma cáfolta az MTI- nek eljuttatott nyilatkozatában az Indexen és más hírportálokon szerdán megjelent híreket. Klikkeljen ide!   

 

Vissza...