Magánnyugdíj-károsultak mozgalma

2010-11-28 14:11:09

Segítség, kirabolt az állam! 3 millió embertől vesznek el átlagosan fejenként egymillió forintot a Nemzeti Együttműködés nevében. Szerintük mi tőzsdézünk és kaszinózunk, a pénzünk ezért jobb helyen van náluk. Megalakítom a Magánnyugdíj-károsultak Nemzeti Együttműködése mozgalmat. A civil mozgalom célja azon magánnyugdíj pénztári tagok érdekeinek képviselete, akiknek befizetéseit a kormány által bejelentett intézkedések során elvonják.

Adjátok vissza a pénzünket most! Mindezt akár én is "mondhatnám", de sajnos nem én agyaltam ki, hanem az Index hírportálján találtam. Akárcsak az Akikre büszkék vagyunk rovatot. Büszkék lehetünk pl. a nap forradalmárára:  Selmeczi Gabriellára, aki bejelentette, hogy a kényszerből átlépőknek még adózniuk is kell, mielőtt "önként" átadják a megtakarításaikat az államnak. Selmeczi szerint próbálták jogilag megoldani, hogy ne kelljen, de sajnos nem sikerült. Bővebben ide klikkelve olvashat erről.

Az Index.hu-n "Adózniuk kell az átlépőknek..." címmel megjelent tudósítást ide kattintva olvashatja el. 

Büszkék lehetünk a nap polgárbarát intézkedésére: Aki maradni kíván a magánpénztárban, annak ezt január végéig személyesen kell kérnie TB-igazgatóságon. A helyszíni nyilatkozattétel lehetőségét a magán-nyugdíjpénztári tag  január 21-ig írásban kérheti a nyugdíjbiztosítási igazgatási szervtől.  Kérhetnék azt is, hogy előtte fusson tíz kört a TB-igazgatóság körül. S büszkék lehetünk a nap lojális dolgozójára: Matolcsy Györgyre, aki totál hülyét csinált magából, amikor megpróbálta elmagyarázni, hogy ő mindig is tudta, hogy a magánnyugdíj-pénztárakat nem kellett volna létrehozni, de azért 12 éve önként belépett, és amikor lehetett, sem lépett ki. Állítólag nem figyelt és a felesége döntött.

A Matolcsy Györgygyel készült Népszabadság online-on olvasható interjút ide kattintva érheti el.

Vissza...