Nyílt levél Kész Zoltán országgyűlési képviselőnek

2015-10-20 16:25:13

Tisztelt Képviselő Úr! Kedves Zoltán!

Az egyik közösségi oldalon általad nyilvánosan írtakra reagáló ismerősöm tájékoztatott arról, hogy azt közölted vele, az Intézményi Szolgáltató Szervezet ügyében már február 4-én  jelezted polgármester úrnak, hogy a birtokodban van olyan bizonyíték, ami azt támasztja alá, hogy az önkormányzat cégei a kampányt finanszírozzák. Azt is mondtad, hogy az értesülést megosztottad a szövetségeseiddel, mondván, használják azt belátásuk szerint.

Tisztelettel azt kérem Tőled, Veszprém országgyűlési képviselőjétől, szíveskedjél tájékoztatni arról, hogy az elmúlt 8 hónapban ebben az ügyben milyen konkrét lépéseket tettél, ha valóban van konkrét bizonyítékod. Tettél-e feljelentést hűtlen kezelés vagy egyéb bűncselekmény gyanújával az illetékes hatóságoknál?

Szíveskedj tájékoztatni arról is, miután jelezted polgármester úrnak, milyen információk birtokában vagy, ő miként reagált erre? Ígért-e bármiféle eljárást, intézkedést?

Szeretném azt is kérni Tőled, hogy oszd meg velem, mely „szövetségeseidet” és konkrétan milyen értesülésekről tájékoztattad a tudomásodra jutott információk közül.

Tisztelettel: Katanics Sándor (önkormányzati képviselő)

Veszprém, 2015. október 20.

Vissza...