Már hazudnak is a kereszténydemokraták...

2014-11-06 18:09:26

Már hazudnak is a Semjén- és Harrach-féle "kereszténydemokraták": a kormány állítólag nem is támogatta a vasárnapi zárva tartást „A kormány tárgyalt a KDNP javaslatáról, de döntés csak azután születhet, miután meghallgatták a boltosok és a szakszervezetek véleményét is” – írta az NGM a hvg.hu kérdésére, mi az álláspontja a kabinetnek a vasárnapi zárva tartásról.

Az NGM válasza ellentmondásban van a KDNP frakcióvezetőjének csütörtöki bejelentésével. Harrach Péter ugyanis sajtótájékoztatóján azt állította, szerdai ülésén „a kormány megtárgyalta és támogatja a Kereszténydemokrata Néppárt javaslatát, amely a boltok vasárnapi nyitva tartását korlátozza”.

A KDNP frakcióvezetője még megjegyzést is tett az MTI beszámolója szerint Varga Mihály miniszterre, aki pénteken a Hír Tv-nek azt mondta, „nem bölcs dolog azt korlátozni a nyitva tartást”. "Az ő véleménye egy vélemény", a kormány viszont támogatta kezdeményezésüket – reagált csütörtökön a KDNP-s politikus, majd a párt képviselői beterjesztették a parlament elé a törvénytervezetüket - írja az Index.

Forrás: 168 óra

 

 

 

Vissza...