MĂ©gis van "Ă­rmag"!

2014-09-14 15:17:50

Most tudtam meg, hogy van, akinek nem vette be a gyomra, ami a Veszprém megyei napilapnál zajlott és van aki felállt, otthagyta magától a szerkesztőséget, pedig őt nem küldték el. Idézet a szerkesztőségnek írt levélből:

"A mai naptól nem akarok többé a Naplónál, a PLT-nél dolgozni. Számomra vállalhatatlan, ami az elmúlt időszakban a lapnál történt, és nem akarok a továbbiakban napi 14 órát robotolni azért, hogy fenntartsam a látszatot, mintha még létezne a Napló. Ez a lap volt az életem, amit mindig, minden elé helyeztem, de nincs tovább."

Amikor írtam a blogbejegyzésem-titkon valami olyasmiben reménykedtem, hogy a veszprémi médiamunkások egy napra egyöntetűen függesztik fel a tevékenységüket, jelezve a történtekkel nagyon nem értenek egyet. Valójában persze azt is megértem, hogy miért is nem mernek még ennyit sem megtenni azok, akik még kapnak egyáltalán a Fidesz által elfoglalt helyi médiában feladatot. Nem véletlenül írtam bele a polgármester-jelölti programomba, hogy az első lépések között helyreállítjuk a helyi sajtószabadságot!

Vissza...