HĂ­v a koalĂ­ciĂł!

2010-11-19 21:13:16

"Annál nagyobb esély van elkerülni a bajt, minél többen, s egymástól függetlenül nyilváníthatnak véleményt törvényekről, szándékokról. Rosszul teszi a kormány, ha minden kritikában önmaga elleni támadást lát, s minden kritikára az a válasza, hogy teljes erejével nekimegy a kritika megfogalmazójának. Ez ugyanis lassan a kocsmai verekedés szintjére viszi le a demokratikus politikát, olyan csetepatévá, ahol a Fidesz előbb üt, aztán kérdez. Gyurcsány Ferenc így szemléltette a hazai közélet állapotát. A volt miniszterelnök, egykori MSZP elnök, Katanics Sándor, veszprémi DK szervező meghívására látogatott Veszprémbe."

"Gyurcsány Ferenc törekvése az, hogy minél szélesebb koalícióba hívja mindazokat, akik azt gondolják, a szabadság és igazságosság alkotmányosságát meg kell tartani. Ellent kell állni annak a kísértésnek, ami a Fidesz politikájában zajlik. Híveket szeretne szerezni a Szocialista Párton belül és kívül egyaránt ahhoz, hogy az MSZP átalakításával a párt nagy balközép gyűjtőpárttá váljon, olyanná, amely otthona mindazoknak, akik nem akarják a '89-es eszményeket sutba vágni. A DK-nak az egy hónappal ezelőtti zászlóbontása óta országosan már négyezer tagja van, ennek kétharmada nem tagja az MSZP-nek."

A Napló-online-on ide kattintva olvashatóak a tudósítás további részletei. A fotók Kőrösparti Beatrix munkáját dícsérik.

 A veszprémi televízió híradását ide klikkelve tudja megtekinteni!

Íme az MTI tudósítása a veszprémi sajtótájékoztatóról! Kattintson ide!

A Hír Tv híranyaga ide klikkelve nézhető meg!  

 

Vissza...