Már a devecseriek jogait is csorbítják?

2010-11-17 20:44:53

A devecseriek hiteles tájékoztatást kérnek a vörösiszap katasztrófa következtében kialakult egészségügyi helyzetről, illetve kárenyhítés helyett teljes kártalanítást követelnek. Ezért szerveztek péntektől a 8-as főútra félpályás útlezárást, de azt a rendőrség megtiltotta. A devecseri szervezőkkel szerdán újra tárgyal a rendőrség.

"Nem mondtunk le az akcióról. Teljes kártalanítást mindenkinek, Élhető Devecsert feliratú táblákkal készülünk felvonulni. Ha korlátozzák gyülekezési jogunkat, polgári engedetlenséget szegezünk szembe azokkal, akik vonakodnak teljesíteni ígéreteiket, és megpróbálnak kijátszani minket. Életünket tönkre tették, most pedig még a jogainkat is kétségbe vonják. Mi ezt nem hagyjuk, lőjenek akár belénk" - mondta Csenki Géza, a devecseri civil ellenállás szervezője Simó Endrének, az MSZF szervezőjének.

Ha a további részletekre kíváncsi, kattintson ide!  Forrás: Népszava-online

Gyorsan zajlanak az események. Azóta kiderült a devecseriek már csak Orbán Viktornak hisznek. Ha egy héten belül nem tiszteli meg őket ismét személyes jelenlétével, akkor nem állnak el a tüntetéstől!

Szerintem Orbán Viktor menni fog! :) Klikk ide!

Vissza...