Hajlékony gerinc

2014-01-30 19:17:29

Abban azért van valami egészen rendkívüli, hogy „mindezek után” is tovább folyik a Fideszes városvezetői sumákolás. Olyan közleményt juttatnak el a médiának, amiből csak az marad ki, hogy a Legfőbb Ügyészség válaszlevelében világosan, közérthetően benne van, hogy jogszabály kijátszására tettek kísérletet a megállapodást kötő felek.

Így a polgármester és a vállalkozó is. Ha helyén lenne az érintettek gerince, akkor talán eljutnának addig, hogy annyit szólnak, bocsánat, megtévedtünk. Ehelyett azzal próbálják „szépíteni” a történteket, hogy tágra nyílt szemmel mondják, velük nincs semmi baj, hisz (miután kezdett égni a lábuk alatt a talaj) módosították a szerződést. Persze, miután a makacsságom következményeként, valamelyik fontos ember valamelyik magas polcról adott időben nekik egy "fülest".

S most, hogy látszólag megmenekültek a bajtól, még nekik áll feljebb. Egyre biztosabb ugyanakkor, hogy nem úsztak meg még semmit. S sajnos mi adófizetők sem. Hiszen mi fogjuk kifizetni az ő disznóságaik „árát” is.

Itt tudja megnézni a Veszprémi TV híradását. Klikk ide!

Az sem hétköznapi, hogy miféle címekkel jelennek meg híradások dr. Bősze Ferenc ügyvéd úrral közösen tartott sajtótájékoztatónkról.

Az MTI-től átvett híreket a Stop.hu az alábbi címen közli:

Egymást szapulja a veszprémi polgármester és a képviselő. A franc sem szapulja a polgármestert! Elmondtam a tényeket. Két éven keresztül próbáltam jobb belátásra bírni őket. Mindig lesöpörtek minden érvet az asztalról. Most, hogy megkapták a "fülest", próbálták helyrehozni a helyrehozhatatlant. Attól, hogy módosították a szerződést, a törvényt még tudatosan akarták kijátszani. S ezt írja le a Legfőbb Ügyészség a válaszlevelében.

Itt tudja megnézni a Legfőbb Ügyészség levelének fontos részletét!

Vissza...