Mihalovics tovább komisszárkodik

2014-01-14 18:28:49

Nagyon megrémülhettek attól, hogy én leszek az ellenzék közös országgyűlési képviselőjelöltje, ha két nap alatt immár másodszor áll ki sajtótájékoztatón kérdezősködni felőlem és tőlem a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium államtitkára.

Ezt írtam a Vehírnek. Kíváncsi vagyok, kiteszik-e.

Meglehetősen furcsa és etikátlan véleményem szerint, ahogyan a Vehir ezúttal eljárt.Nem tette lehetővé, hogy Mihalovics Péter kérdései a reagálásommal együtt jelenjenek meg. Emlékszem a közelmúltból olyan esetre, amikor ugyan mi meg sem szólítottuk Mihalovics Pétert, az általa a szerkesztőségükhöz eljuttatott közlemény mégis a mi sajtótájékoztatónkon elmondottakkal együtt jelent meg.

DK nélkül nincs kormányváltás

A kérdésekről. Egészen meglepő, hogy sem a szerkesztőség, sem Mihalovics Péter nem veszi a fáradságot és ellenőrzi, hogy mindaz, amit a kérdésen keresztül állít Mihalovics Péter, az megfelel-e a valóságnak. Ezúton jelzem, hogy nem. Valótlanságokat, hazug állításokat tartalmazó kérdésekre pedig nem válaszolok. Könnyű utánanézni akár a Vehíren is mit mondtam valójában akkoriban, de nem lep meg, hogy ennyire felkészületlenül cselekszik főnöke utasítására Navracsics úr államtitkára. Ezt csinálja a Parlamentben is, pontosabban nem csinál semmit a Fidesz érdekeinek a képviseletén kívül. Mégis havi több mint 2 millió Ft-ot keres az adófizetők pénzéből ezzel a semmittevéssel. Szomorú, hogy az esküjével ellentétesen nem a választópolgárok érdekében jár el. A parlamenti honlapon azzal a ténnyel szembesülhetnek, hogy sem a veszprémiek sem más települések választópolgárainak a sorsa, nehéz helyzete nem érdekli valójában.Havi kétmillióért dolgozni is kellene valamit. Azt pedig, hogy ki lesz az összefogás jelöltje Veszprémben mára kiderült. Meglep, hogy annyira aggódik azon a képviselő úr, hogy ki lesz Navracsics úr ellenfele, hogy két napon belül kétszer is sajtó-nyilvánosan megkérdezte. Inkább azon kellene aggódnia, amit ezzel az országgal művelnek. Eljön hamarosan az az idő, amikor minderről számot kell adniuk. Amikor számon kérik rajtuk a trafik- és földmutyikat, a takarékpénztárak és a magánynyugdíj pénztári megtakarítások lenyúlását, a demokrácia és köztársaság ellenes törvénykezési gyakorlatukat.

Itt olvashatóak a Vehíren megjelent kérdések. Klikk ide!

S itt olvasható az a bizonyos régi nyilatkozat.

Vissza...