Szilveszteri hócipő 2013! (Adni jó!)

2013-12-31 09:25:54

 

Úgy látszik egyre nagyobb a hiány narancssárga festékből.

Gondoltam: viszek a szürke belváros hangulatjavítása érdekében valami "vidámabbat". 

 

 

 

 

 

 

 

Ebben a ciklusban sajnos volt egy-két nagy "leégés", s milliárdos beruházásokban is kár keletkezett. Mivel a királyszentistváni hulladékkezelőnél nem volt füstjelző, adtam egyet a projektfelelősnek. 

 

 

 

 

 

 

 

  

Nemrég (két év elteltével)  visszakaptam egy közgyűlésen a füstjelzőt. A tűzvizsgálati jegyzőkönyvnek jobban örültem volna. Mindegy, mára gondolom Simicskáék segítségével vettek jobbakat. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 A Balaton partján került sor a veszprémi történések "kezelése" érdekében egy titkos egyeztetésre. Mihalovics Péter megígérte, hogy a DK előretörése miatt jobban rajta tartja a szemét ezen a társaságon.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mihalovics nyilatkozatából egy részlet:  "A Demokratikus Koalíció veszprémi helytartója fordulat szükségességét hirdette meg csütörtöki sajtótájékoztatóján. – Bár a Demokratikus Koalíció új pártként indul a jövő évi választásokon, Katanics Sándort mégsem kell bemutatni a veszprémieknek...." Remélem is! :)

 

 

 

 

 

 

 

  

Tudod mit Sanyi? Legyél Te a "helytartóm" Veszprémben. Rendben van Feri. No, de mi lesz ha Mihalovics ezt fogja mondani majd a kampányban? Legfeljebb jól kinevetjük!"  :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mióta az állam átvállalta Veszprém minden adósságát, annyira jól megy a városnak, hogy a Pannon Egyetem rektora oldalkocsis motorkerékpárral viszi a város polgármesterét a tárgyalásokra. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Tiborkám! Azt hallom: nehéz lesz neked Veszprémben. Szóljál, ha segítségre van szükséged! Azt csiripelik a verebek, hogy a DK Katanicsot  indítja veled szemben."

Vissza...