Gyere, Nyilas Misi, borítsd rájuk az asztalt!

2013-12-22 16:02:27

Negyven szegény gyereknek szervez a Református Szeretetszolgálat a Hilton szállóban egy vacsorával egybekötött „felejthetetlen estét”, többek között „Nyilas Misi-Pakkokkal”  – adta hírül a hvg.hu.

Az esemény sajtónyilvános, a fővédnök: Balog Zoltán, de “más közéleti személyiségek is ellátogatnak a Hiltonba, akik a szívükön viselik az elesettek sorsát”.

Nos, a pofánk szakad le ettől a hiltonozástól. Mit képzelnek ezek? Gyere, csórikám, nézd jól meg, mert erre emlékezni tudsz egész életedben, egyszer volt Budán kutyavásár, köszönd meg szépen, aztán meséld majd el az unokáidnak a híd alatt, hogy te voltál egyszer a Hiltonban. A szegények karácsonyán, hála a papságnak.

Épp ezért szerintünk azok, akik valóban szívükön viselik az elesettek sorsát, hívatlanul mennek majd el erre a gyalázatos rendezvényre, és borítják rá az asztalt ezekre a cinikus gazemberekre. Az lenne csak az igazán felejthetetlen este! És akkor a gyerekek is szívből nevetnének, ahogy csak a gyerekek tudnak. Mert ezek úgyis csak azt várjuk tőlük, hogy már most tanulják meg, hogyan hálálkodjanak az odavetett alamizsnáért.

Forrás: Magyar Narancs

Vissza...