A szeretet ünnepe (Felhívás!)

2013-12-13 15:08:06

Egészen biztos vagyok abban, hogy nemcsak a gyermekek, hanem mi felnőttek is várjuk már nagyon a szentestét. Várjuk már, hogy ismét magunkhoz ölelhessük szeretteinket, hogy a szívünk minden melegével pompázatosra díszített fenyőfa csillogását nézve emlékezzünk meg azoktól, akik sajnos már nem lehetnek közöttünk.

Izgatottan számolgatjuk mi is a napokat és boldogok vagyunk attól az érzéstől, hogy december 24-én, a szeretet ünnepén újra együtt lehetünk a számunkra legfontosabbakkal, a szeretteinkkel.

Sokan meleg szobában, finom ételek mellett ünnepelhetünk, s adhatjuk át ekkor gondosan becsomagolt ajándékainkat.

Sokan, sajnos évről-évre egyre többen viszont szorongva néznek így december közepén a naptárra. Még fogalmunk sincs, honnan kerül étel az asztalra az ünnep napjaiban. Azon töprengenek, lesz-e elég pénzük vásárolni valamit, a szobát barátságos hőmérsékletűre fűteni.

Ha a nélkülözők minden problémáját nem is tudjuk megoldani, enyhíteni tudunk szomorú helyzetükön, fájdalmukon.

A Világos Veszprémért Mozgalom azért hirdetett gyűjtést az ünnepig hátralévő minden vasárnap 10 és 12 óra között, hogy szeretetcsomagokat tudjon összeállítani alapvető tartós élelmiszerekből és apróbb a fenyőfa alá való ajándékokból. December 15-én és december 22-én Veszprémben, a Vár Áruház előtt gyűjtjük az adományokat. Az összegyűjtött élelmiszert, ajándékokat csomagokba rakjuk és a tervek szerint december 23-án 10 és 11 óra között a belvárosban osztjuk szét a rászorulók között. A pontos helyszínt és időpontot hirdetni fogjuk.

Felhívás!

2013. december 15-én és december 22-én (vasárnap) 10 és 12 óra között a veszprémi Vár Áruház előtt a karácsonyi vásár közvetlen szomszédságában a Világos Veszprémért Mozgalom adományokat gyűjt rászorulók számára.

Örömmel fogadunk tartós élelmiszert (elsősorban konzervet, olajat, édességet, kristálycukrot, lisztet, száraztésztát stb.) illetve apróbb ajándéktárgyakat, hogy azt december 23-án a nélkülözők számára szétoszthassuk.

Kérjük, segítsenek Önök is!

A Világos Veszprémért Mozgalom tagjai

Vissza...