Ilyen volt a Veszprém Index-kívülről

2013-12-10 17:49:08

„Arra már nem emlékszem pontosan, mikor kerültem először kapcsolatba a Veszprém Index-szel. Arra sem igazán, hogy először mikor olvastam a híradásait. Arra viszont határozottan, hogy jóleső érzéssel fogadtam a létezését, s rendszeres, az oldalukon blogbejegyzéseket is író olvasójukká váltam.

Tetszett, hogy merészen, őszintén írnak, hogy számukra nincs tabutéma. S bár sokszor szerepeltek olyan információk is Veszprém és a megye életéből, amit eltérő módon éltünk meg és értékeltünk, a véleménykülönbségek miatt sohasem fajultak veszekedéssé a vitáink. A szabad sajtóról akkoriban nem beszéltek, inkább csinálták.

Pethő Imrét és Szaksz Balázst, akik a portál motorjainak számítottak, régóta ismerem, s kifejezetten örültem annak, amikor kerestek és írtak vagy ők, vagy a munkatársaik arról a területről, ami önkormányzati képviselőként, majd az oktatási bizottság elnökeként a feladataim végzésével volt kapcsolatos. Nagyon őszintén épp’ az Indexben, a Király Viktor által készített interjúban nyíltam meg először, és vallottam arról, mi motivált abban, hogy a politikával is aktívabban foglalkozzam.

Akiket a szerkesztőségből ismertem, akikkel jómagam is kapcsolatba kerültem, színvonalas munkát végeztek, imponálóan vették komolyan a munkájukat. Egészen bizonyos vagyok abban, hogy ma, amikor eltűnőben van a sajtószabadság, az akkori tapasztalatok és élmények alapján is írom immár a saját honlapomon a város ügyeivel kapcsolatos blogbejegyzéseimet.”

Forrás: vportre.hu

Vissza...