Úrjövet (december 8-i gyűjtés)

2013-12-06 15:35:02

Felhívás! Kérlek továbbítsd (oszd meg!) az információt!

A Világos Veszprémért Mozgalom december 8-án, majd december 15-én és december 22-én (vasárnaponként) gyűjtést szervez délelőtt 10 és 12 óra között a Kossuth utcai aluljáróhoz és a Kossuth utcai karácsonyi vásárhoz közel, a könyves pavilonnal majdnem szemben a rászorulók számára.

Szeretnénk a szegények Karácsonyát is szebbé tenni, azokét, akik nélkülöznek, akiknek nem jut alapvető élelmiszerekre, apróbb ajándékokra sem.

Kérjük, hogy segítsenek a nélkülözőkön tartós élelmiszerrel (kristálycukor, liszt, száraztészta, olaj, édesség, stb.) apró ajándéktárggyal, gyerekeknek játékkal, bármivel, ami nem romlandó és úgy gondolják, hogy az adományukkal az ünnepet egy kissé boldogabbá tehetik egy rászoruló számára. Amivel segíteni akar és tud, ezekben az időintervallumokban a megjelölt helyszínen átadhatja nekünk. Mi pedig a barátaimmal azt vállaljuk, hogy december 24-én (kedden) 10 órától 11 óráig, vagy amíg az Önök által összeadott tárgyak, tartós élelmiszerek ezt lehetővé teszik, átadjuk azok számára, akik eljönnek ekkor a Kossuth utcai aluljáróhoz és átveszik tőlünk azokat.

Hívjuk és várjuk Veszprém városának minden döntéshozóját ezen alkalmak bármelyikén, amikor jelenlétükkel segíthetnek a gyűjtésben és az összegyűjtött adományok átadásában is.

Remélem sokan leszünk.

Katanics Sándor

 

Vissza...