Demonstráció! Ott a helyed!

2013-11-20 16:12:50

Kedves Barátaink!

Ha van rá lehetőségetek, holnap, azaz csütörtökön 16.45-re gyertek a Balaton Pláza bejáratótól jobbra lévő területre a Pláza elé egy villámcsődületre és hívjátok a barátainkat, barátaitokat is magatokkal!

A villámcsődületen ott lesz velünk Vadai Ágnes is!

A villámcsődületet azért tartjuk, mert a CBA Kereskedelmi Kft. tulajdonosai a dolgozóinak írt levélben gyalázta az ellenzéket és arra próbálta rávenni a dolgozóit, hogy vegyenek részt az október 23-i Békemenetben! Nyilván voltak, akik nem meggyőződésből, hanem félelmükben velük is tartottak, féltve a munkahelyüket!
 
Idézetek a levélből:
 
 Fontos a megerősítés, az összetartozás, hiszen csak összefogva tudunk gátat szabni és kategorikusan elutasítani a posztkommunista, liberális gazemberek mesterkedéseit, akik lépten-nyomon elárulják hazánkat, külföldi multiérdekeket szolgálnak ki, mindezt úgy, hogy a magyar emberek boldogulását, fejlődését is beáldozzák” „Fontos, hogy mi mindnyájan, a nemzeti érzelmű igazi hazafiak támogassuk a legnagyobb formátumú magyar politikusunkat, nemzetünk miniszterelnökét, Orbán Viktort.
 
 Azokat hívjuk, akiknek elege van ebből! Elege volt a vádaskodásból, elege volt a mocskolódásból, elege volt a kirekesztésből, elege van a gátlástalan Fidesz-propagandából! Elege van a megfélemlítésből és a dolgozók kiszolgáltatottságából!
 
 
Számítunk Rátok!

CBA és az Itéletidő!

Vissza...