Ma éjjel egy veszprémi aluljáróban virrasztunk

2013-10-18 15:28:12

4 nappal ezelőtt levélben is invitáltam Veszprém polgármesterét a ma éjszakai figyelemfelhívó akciónkra. Sajnos eddig nem érkezett válasz, de nagyon bízom abban, hogy meglep a polgármester és eljön hozzánk az aluljáróba az éjszaka folyamán. Íme a levél! Egy invitálás. Szinte baráti.

Tisztelt Polgármester úr! Kedves Gyula!

Ahogyan azt már a mai telefonbeszélgetésünkkor is jeleztem -a rendőrségnek is bejelentettem- 2013. október 18-án (pénteken) este 22 órától szombat hajnali 6 óráig demonstrációt tartok pár barátommal együtt a Szilágyi László utcagalériában.

A tiltakozó akciót azért tartjuk, mert elfogadhatatlan számunkra, hogy a hajléktalanokat és a szegényeket a törvényalkotó bűnözőként kezeli, s börtönbüntetéssel fenyegeti. Azt gondolom Veszprémben is érdemes beszélgetni arról, akár a demonstráció alkalmával is, hogy tudunk-e változtatni közös erővel ezen az elfogadhatatlan helyzeten. Amennyiben időd engedi, kérlek gyere el és szánj rám, ránk egy fél órát az éjszaka folyamán és beszélgessünk erről a problémáról, hátha valami értelme lesz közös eszmecserénknek.

Tisztelettel azt szeretném kérni, jelezd, ha elfogadod a meghívást és közöld az érkezésed várható időpontját is.

Üdvözöl: Katanics Sándor

Vissza...