A Fidesz káderpolitikája

2013-08-17 07:46:38

„A rossz projektgazdáktól akár el is veheti az állam a fejlesztéseket, ez 59, egyenként milliárdos pályázatnál már meg is történt – mondta lapunknak Csepreghy Nándor. A Miniszterelnökség fejlesztéspolitikáért felelős helyettes államtitkára szerint néhány héten belül az összes uniós forrásra kiírják a pályázatokat.”-írja a vg.hu egy most aktuálisan sokakat foglalkoztató interjújában.

No, de kis is ez a Csepreghy Nándor.

A Medgyessy Pétert hazaárulózó és ezzel a köztudatba be is robbanó, hihetetlen karriert befutó Loppert Dánielről (a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. kommunikációs vezetőjéről) már írtam. Őt már a Fidesz régen jó „magas polcra” rakta. Írtam néhányszor-véleményem szerint izgalmas dolgokat- veszprémi "büszkeségünkről", Mihalovics Péterről (az „Új nemzedék a jövőért program” miniszteri biztosáról)  is.

Most Csepreghy Nándorra szeretném ráirányítani a figyelmet, hisz ő is "kulcspozícióban" van.

Íme a névjegye:1983-ban született Kolozsváron
2008-ban szerezte diplomáit a Szegedi Tudományegyetemen kommunikáció–történelem szakokon
2011 májusától 2012 novemberéig a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség kommunikációs főosztályvezetője és szóvivője
2012. november 5-től a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium fejlesztési programokért felelős helyettes államtitkára
2013-tól a Miniszterelnökség fejlesztési programokért felelős helyettes államtitkára

Persze ez az érvényesüléshez roppant kevés lett volna.

A nagyemberré váláshoz számára is fontos volt az alábbi vizsga.

Érdemes elolvasni a fidesz.hu-n megjelent, tüntetésről szóló írást.

"A fiatalok egy Gyurcsányról készült fotóval a fejükön és egy Gyurcsány-idézetet maguk elé tartva vonultak fel Budapesten, a Deák téren.

A figyelemfelkeltő akció célja, hogy bemutassuk azokat a hazugságokat, amelyekkel Gyurcsány Ferenc az utóbbi időben megsértette a társadalom különböző csoportjait - mondta az akció kapcsán Csepreghy Nándor. A Deák téren tartott sajtótájékoztatón a Fidelitas kampányfőnöke leszögezte: az embereknek emlékezniük kell azokra a nyilatkozatokra, mellyel a miniszterelnök hadat üzent több társadalmi csoportnak. A jelenlegi miniszterelnök elűzendő korosztályként tekint a magyar ifjúságra, ezért a fiataloknak igen szavazataikkal március 9-én, a népszavazáson nemet kell mondaniuk erre a hazug, félrevezető politikára - tette hozzá Csepreghy Nándor."

Tessék megmondani, mindezekből a konzekvenciát levonva nem éri meg időnként lemenni "kutyába" ?

Vissza...